Om

Vi bryr oss

Våre kunder

Vårt mål!

Koffert med god kvalitet og til riktig pris.

God support

Forberedt

Support

Eget verksted med reservedelslager og som reparerer for deg hvis du ønsker

Profesjonell

kundetilfredshet

Vårt mål

At du er fornøyd med en billigere koffert

Funksjonell

tar liten plass i kjelleren: 3-i-1

Hvor er vi bedre?

er billigere - tar mindre plass og norsk support

Din reise starter her!

Etter flere år som innehaver av agenturet for RIMOWA, CALVIN KLEIN, DKNY, VAUDE, NATIONAL GEOGRAPHIC og RONCATO som alle er veldig godt kjente merkevarer og som er kjent for kvalitet og design her i Norge og i Europa, har vi sett en tendens til at kundene ønsker gode og funksjonelle kofferter med høy kvalitet til en riktig pris. Litt influert av matvaremarkedet.

Videre, har vi også sett at det er utrolig vanskelig å få en koffert reparert både fordi teknikken tildels er komplisert, spesialverktøy er nødvendig og/eller det er et utall forskjellig reservedeler å velge mellom.

Og, til slutt – ikke minst har vi konstatert at kofferter tar stor plass – ikke minst der hjemme. Og med en familie på 2 voksne og 2 barn blir det fort 6-10 kofferter (store og cabin totalt) og det tar plass!

“EMGE first” er et resultat av at vi har brukt vår omfattende bransjekompetanse til å gjennomføre en research for å finne en produsent av kofferter som kan dokumentere gode gjennomførte og etterprøvbare tester (også i 20 kuldegrader), som ikke tar stor lagerplass, har standardiserte reservedeler og dertil har en standardisert og enkel måte å bytte reservedelene på.

Samtidig skal prisen være akseptabel for kunden.

Vi fant produsenten i Kina hvor vi etter hvert har fått et godt nettverk – også innenfor andre bransjer. Vi har selv kvalitetssikret både selskapets historie så vel produksjonslokaler for å være sikker på at produsenten er seriøs også etter skandinavisk standard.

“EMGE first” er navnet på den første koffertserien – forhåpentlig den første i en rekke som tilfredsstiller disse høye kravene.